Heb jij een vernieuwend idee voor het platteland in het oostelijk deel van de provincie Utrecht? En wil je weten of LEADER iets voor jouw project kan betekenen? Kom dan naar het Informatie-Café op 7 of 8 februari! 

2022 is het laatste jaar in de huidige programmaperiode. Indienen van een LEADER aanvraag kan nog tot en met 31 december 2022. Hierbij geldt: op = op. Dus heb je een concreet idee, neem dan snel contact op en leg je idee aan ons voor!

Informatie over de LEADER-doelstellingen, criteria en werkwijze om subsidie aan te vragen, is elders op deze website te vinden. Tijdens het Informatie-Café lichten we dit toe en kunnen we eventuele vragen beantwoorden.
Ook vertellen we je tijdens het Café meer over de provinciale subsidieregeling “Leefbaarheid Kleine Kernen”. Zoals de naam al doet vermoeden is deze subsidie vooral bedoeld voor activiteiten die de sociale samenhang versterken, zoals bijvoorbeeld het organiseren van culturele of gemeenschappelijke activiteiten, of het in stand houden van basisvoorzieningen. Kijk hier voor meer informatie.

Naast uitleg over de beide regelingen, kun je tijdens het Café ook je projectidee aan ons voorleggen.

Wat: LEADER Informatie-Café
Wanneer: maandagmiddag 7 februari van 16.00 tot circa 16.45 uur en dinsdagavond 8 februari van 19.30 tot circa 20.15 uur
Waar: online via Teams. Deelname is gratis, wel vantevoren even aanmelden. Na aanmelding krijg je van ons de link om online deel te nemen.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar de LEADER-coördinator.

N.B. Kun je op 7 of 8 februari niet naar het Café komen maar wil je wel meer weten over LEADER of over de regeling Leefbaarheid Kleine Kernen? Neem dan contact met ons op, dan spreken we op een ander moment af!

© Copyright - LEADER Utrecht Oost