“Hoe maken we van lokaal het nieuwe normaal?”

De oogst van drie jaar samenwerken aan Lokaal Voedsel Utrecht

Maandagavond 14 maart 2022
Aanvang 19.30 uur.
Online en live bijeenkomst vanuit het provinciehuis Utrecht

“Hoe maken we van lokaal het nieuwe normaal?” Deze vraag staat centraal tijdens een inspirerende talkshow die op maandagavond 14 maart 2022 wordt georganiseerd door de twee Utrechtse LEADER-groepen Weidse Veenweiden en Utrecht-Oost samen met de provincie Utrecht en het projectteam Lokaal Voedsel Utrecht.

De afgelopen drie jaar zijn er vanuit het project Lokaal Voedsel Utrecht (LVU) verschillende activiteiten georganiseerd om te onderzoeken hoe je vraag en aanbod van lokaal geproduceerd voedsel samen kunt brengen en vergroten. Zo zijn er Meet & Match-bijeenkomsten georganiseerd, podcasts gemaakt en is er een Lokaal Voedsel Makelaar ingezet.

Nu is het tijd om de oogst van die samenwerking te delen en ook vooruit te kijken. Hebben de activiteiten van Lokaal Voedsel Utrecht bij kunnen dragen aan het beter afstemmen en vergroten van vraag en aanbod van lokaal voedsel in de provincie Utrecht? Welke uitdagingen en kansen liggen er voor de toekomst en hoe kunnen we als netwerk daarmee verder?

In een inspirerende talkshow op maandagavond 14 maart 2022 gaan we hierover in gesprek met producenten en afnemers van lokaal voedsel, overheden, organisaties, andere initiatieven, kennisinstellingen en geïnteresseerden. De talkshow vindt plaats in het provinciehuis in Utrecht en is online (interactief) te volgen.

Ben jij actief in de zakelijke markt voor lokaal geproduceerd voedsel in of om Utrecht? Of ben je daarin geïnteresseerd? Dan ben je van harte welkom! Praat of chat mee met de tafelgasten en laat je suggesties weten om van lokaal het nieuwe normaal te maken!

Meer informatie over de bijeenkomst is te vinden op www.lokaalvoedsel-utrecht.nu/bijeenkomst. Aanmelden voor de Talkshow kan via deze link. Online deelnemen kan (na aanmelding) altijd, het aantal plaatsen in het provinciehuis in Utrecht is echter beperkt.