Stem op je favoriete LEADER-project

Sinds 2016 hebben in totaal 36 projecten in Utrecht Oost een bijdrage vanuit LEADER gekregen. Je vindt ze op onze projectenpagina. Allemaal inspirerende en vernieuwende projecten van onderop die bijdragen aan het versterken van het Utrechtse platteland.

Maar welk project springt er voor jou uit? Welk project maakt de meeste indruk, heeft de grootste impact, is het meest inspirerend of valt op door een gepassioneerde initiatiefnemer of grote groep vrijwilligers? Welk LEADER-project moet volgens jou de LEADER periodeprijs 2016-2022 in Utrecht Oost krijgen?
–> Laat het ons weten en breng je stem uit!

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het LEADER Oogstfeest op 11 september a.s. De stemmen van het publiek (jullie dus) en van de jury tellen beiden voor 50 % mee.

Je kunt kiezen uit de 36 projecten die subsidie hebben gehad vanuit LEADER Utrecht Oost. De projecten staan hier in willekeurige volgorde vermeld. Wil je meer inhoudelijke informatie over de projecten, ga dan naar www.leaderutrechtoost.nl/projecten. Daar staan de projecten in dezelfde volgorde.

Let op: Je kunt slechts op 1 project stemmen en je kunt 1 keer je stem uitbrengen. Stemmen kan tot 1 september 2023.

Het is niet meer mogelijk om te stemmen.