Eerste Expeditie LEADER op 20 september

LEADER Utrecht-Oost en LEADER Weidse Veenweiden organiseren na de zomervakantie diverse excursies naar LEADER-projecten in de provincie Utrecht. We doen dit onder de naam ‘Expeditie LEADER’. Kom je ook een kijkje nemen bij onze projecten? 

De allereerste Expeditie LEADER staat gepland op maandagavond 20 september om 19.00 uur. We gaan dan op bezoek bij het LEADER-project Natuurlijk heel leuk in Wijk bij Duurstede. VOF Natuurlijk heel Leuk wil ‘natuurlijk spelen’ stimuleren en heeft daarom een prachtig voedselbos en een eetbare tuin ingericht en ook de kidsclub ‘Funny Nature’ opgericht. In de drie kernen Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede worden nog natuurlijke speelplekken ontwikkeld en voorzien van speelse, spannende en ook eetbare elementen.

Meer info over het project is te lezen op onze projectenpagina of op de website of Facebookpagina van Natuurlijk heel Leuk.

Wat:              Expeditie LEADER bij Natuurlijk heel Leuk
Wanneer:     Maandagavond 20 september 2021, aanvang 19.00 uur
Waar:            Langbroekseweg 4a in Wijk bij Duurstede
Aanmelden: Vooraf aanmelden is verplicht.

Er geldt een maximum aantal deelnemers ivm corona-maatregelen. Vol is vol, dus meld je snel aan! Aanmelden kan door een mail te sturen naar de LEADER-coördinator.

Programma:

Vanaf 18.45 uur: Inloop op de locatie
19.00 uur: Welkom en start Expeditie LEADER: rondleiding en uitleg over het project.
Er is volop gelegenheid om vragen te stellen aan de initiatiefnemers van dit project.
Circa 20.30 uur: Afsluiting Expeditie LEADER en gelegenheid om na te praten.

De LEADER-coördinator is ook aanwezig, dus stel gerust je vragen of leg je eigen projectidee voor!